woensdag 16 november 2011

Bon Apentiet ///

Smul mee van het derde deel van de Bon Apentiet serie
Mariekes KookKunsten op de Kreupeltje blog
Vegetarisch en zo biologisch mogelijk
YumYum 
 Speltcrackers met geitenkaas, shii taken filet en plakjes komkommer met een glaasje bio appel dik sap :-)
 Blanke Pit boterhammen van Bakkerij van Zuylen (Rosmalen) met oude kaas, ei, komkommer en verse bieslook :-)
 Broccoli soep met knapperbolletjes en verse peterselie :-)
 Bieten salade van verse bio bietjes met augurk, komkommer, oude kaas, gekookt ei, rozijnen, geraspte appel, kaneel, en beetje kruiden
Weekend Ontbijtbordje met bioboterhammetjes met kaas/komkommer, geitenbrie met verse tuinkers en vega paté met tomaat en verse tuinkers
Goddelijke lunchsalade met bio komkommer, tomaat, ei, geitenkaas en verse tuinkruiden :-) 

Toedeloe en Smakelijk ! ;-) 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten